Ποιό είναι το κατάλληλο σκεύος για να σερβίρουμε σπανακόρυζο;

Το σπανακόρυζο ως ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο
που εντάσσεται στην κατηγορία των λαδερών σε βαθύ
ή ρηχό πιάτο ανάλογα με την υφή του. Εάν είναι ζουμερό
το σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο. Εάν όχι είναι προτιμότερο
ένα ρηχό πιάτο. Η κομψότητα στην παρουσίαση ακόμη και
των πιο απλών φαγητών όπως το σπανακόρυζο δείχνει
σεβασμό τόσο προς το ίδιο το πιάτο όσο και προς τους
καλεσμένους μας.